Πρωταθλητής Αρκαδίας ο Ερμής Μελιγούς!

0
1378

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α’ τοπικής κατηγορίας στην ΕΠΣ Αρκαδίας και μετά τη σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ διακόπτεται οριστικά το πρωτάθλημα και επικυρώνεται η βαθμολογία που ίσχυε τη στιγμή της διακοπής σε τελική.

Αυτό συνεπάγεται την ανάδειξη του Ερμή Μελιγούς σε πρωταθλητή Αρκαδίας και της ομάδας που κατακτά το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μέχρι τη στιγμή της διακοπής και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν ο Ερμής προηγούνταν στη βαθμολογία της Δημητσάνας με 44 βαθμούς και των Λεωνιδίου και Ολυμπιακού Λεωνιδίου με 5 βαθμούς. Θεωρητικά δηλαδή τίποτα δεν είχε κριθεί μέχρι το φινάλε.

Οι προοπτικές επανέναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων ήταν αρκετά δυσοίωνες σε ότι αφορά τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα την παραπάνω εξέλιξη. Ο Ερμής πανηγυρίζει έστω και με αυτό τον τρόπο την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι «βυσσινί» με την ανάρτηση στη σελίδα τους στο facebook μιας ομαδικής φωτογραφίας και τη λεζάντα «ΑΟ ΕΡΜΗΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2019-20», ανακοίνωσε στους φίλους της ομάδας την ανάδειξη της ομάδας σε Πρωταθλήτρια Αρκαδίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here