Πρωταθλητής Ελλάδος στη Δισκοβολία ο Ιάσονας Θανόπουλος

0
745

Το τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος υπερασπίστηκε για μια ακόμη χρονιά ο Τριπολίτης Δισκοβόλος Ιάσονας Θανόπουλος, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής 26/06 στη Θεσσαλονίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Α-Γ και στον τελικό της Δισκοβολίας, επικράτησε με βολή στα 55,74μ., κατακτώντας την 1η θέση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο τελικός δεν συνδυάστηκε με υψηλές επιδόσεις από τους συμμετέχοντες και ειδικά από το μεγάλη νικητή Ιάσονα Θανόπουλο, αθλητή του Ολυμπιακού ΣΦΠ, όπου κέρδισε το φετινό τίτλο με βολή κατά τρία μέτρα και κάτι λιγότερα από την ατομική του επίδοση (59,09μ.). Μάλιστα ο Θανόπουλος για να περάσει στην 1η θέση χρειάστηκε να βγάλει την καλύτερη βολή του στον αγώνα στην 5η προσπάθεια, προσπερνώντας στην κορυφή το νεότερο Δημήτρη Παυλίδη του ΑΣ Κιλκίς Αίας και Πρωταθλητή Ελλάδος στη Δισκοβολία Ανδρών Κ23, ο οποίος είχε επίδοση στα 54,91μ.. Στην 3η θέση κατετάγη ο Κωνσταντίνος Μπουζάκης του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με επίδοση στα 53,21μ.

Ειδικά η φετινή χρονιά συνδυάστηκε με έντονες υποχρεώσεις πέρα από τον πρωταθλητισμό για τον Θανόπουλο, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και στο επίπεδο και προετοιμασίας που πραγματικά θα ήθελε να έχει ο Αρκάς αθλητής μας για τα κάτι παραπάνω (σ.σ. διεκδίκηση μιας βελτιωμένης ατομικής επίδοσης πάνω από τα 60 μέτρα).

Επιτυχία σε κάθε περίπτωση αποτελεί από μόνο του και το γεγονός ότι ο Ιάσονας Θανόπουλος καταφέρνει να διατηρείται στην κορυφή τα τελευταία χρόνια, όντας ο καλύτερος Έλληνας Δισκοβόλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here