Πρωταθλητής Ελλάδος στη Δισκοβολία ο Ιάσονας Θανόπουλος!

0
105

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση κατάφερε να πραγματοποιήσει ο Αρκάς Δισκοβόλος Ιάσονας Θανόπουλος το απόγευμα της Κυριακής (06/06) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Α-Γ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα στον τελικό της Δισκοβολίας Ανδρών που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, ο Θανόπουλος με βολή στα 55,72μ., κατάκτησε την πρώτη θέση, το χρυσό μετάλλιο και την Πανελλήνια νίκη στο αγώνισμα.

Ο Αρκάς Δισκοβόλος υπερασπίστηκε τον περσινό του τίτλο και πάλι στο ίδιο στάδιο τον περασμένο Αύγουστο. Στον φετινό αγώνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήρθε με την καλύτερη επίδοση από όλους τους συμμετέχοντες (56,10μ.), ωστόσο η συγκεκριμένη επίδοση χαρακτηρίζεται αρκετά μικρότερη από τα δικά του αγωνιστικά στάνταρ. Ζητούμενα για τον ίδιο ήταν να βελτιώσει σ’ αυτή τη διοργάνωση τη φετινή του επίδοση πλησιάζοντας όσο περισσότερο γινόταν το ατομικό του ρεκόρ που είναι τα 59,09μ. και είχε σημειώσει στις 09/08/2020 στην ίδια διοργάνωση.

Σε ότι αφορά το σημερινό τελικό το γεγονός της ουσιώδους προσπάθειάς τους να πετύχει μια καλή επίδοση σε σχέση με αυτή που ήρθε στο Πανελλήνιο, αντικατοπτρίζεται και στην μεγάλη σταθερότητά που είχε στις βολές του στη διάρκεια του αγώνα. Ο Θανόπουλος είχε συνολικά πέντε βολές πάνω από τα 54 μέτρα, όταν η καλύτερη βολή του Κυριάκου Ζώτου του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση ήταν στα 53,47μ.

Κατά συνέπεια επάξια ο Αρκάς Δισκοβόλος κατάκτησε την Πανελλήνια νίκη του, με το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» να τον συγχαίρει και για τη φετινή του διάκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here