Πρωτιά για Σήλια Λαμπροπούλου στα διπλά του τουρνουά του Mystras Palace

0
418

Tα τουρνουά open συνεχίζονται στην Περιφέρεια μας και οι αθλητές του ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους κατακτώντας διαδοχικές θέσεις. Η Λαμπροπούλου Σήλια κατέκτησε ακόμα μια 1η θέση στο τουρνουά διπλών που διοργανώθηκε με επιτυχία στο Mystras Palace από το ACE Tennis Club.

Μετά την επιτυχημένη πορεία τους στο τουρνουά της Τρίπολης, η αθλήτρια του ομίλου μας με συμπαίχτη τον Παπαβασιλείου Σταύρο από την Καλαμάτα συνεργάστηκαν ακόμα μια φορά και κατέκτησαν ακόμα μια πρωτιά. Στην διαδικασία των ομίλων round robin απέκλισαν με το απόλυτο των αγώνων το ζευγάρι των Ζέρβα – Σταμουλάκο με 2-0 σετ (64 , 76) και το ζευγάρι των Μισοκοίλη – Νιτσοτόλη με 2-1 σετ (64, 46, 10 -7). Μετά τις διασταυρώσεις με τον 2ο όμιλο πέρασαν στον τελικό, όπου επικράτησαν του ζευγαριού Πετρακίδη – Μανίκα με 2-0 σετ.

Σε ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στο ζευγάρι Λαμπροπούλου Παπαβασιλείου για την 1η θέση στο τουρνουά Tennis League και καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές τους δραστηριότητες.».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here