Πρωτιά για τη Νίκη Φριντζήλα στο Γύρο Θυσίας

0
129

Με σημαντική διάκριση για την ΑΕΚ Τρίπολης ολοκληρώθηκε ο ετήσιος ποδηλατικός Γύρος Θυσίας του ΠΟ Πατρών τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η αθλήτρια του Αρκαδικού συλλόγου, Νίκη Φριντζήλα, κατάκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος, αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στη Νίκη Φριντζήλα για την 1η θέση στην ατομική χρονομέτρηση στον ιστορικό αγώνα Γύρο Θυσίας του ΠΟ Πατρών. Στον ιστορικό αγώνα Γύρο Θυσίας, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο ΠΟ Πατρών, ξεχώρισε στην ατομική χρονομέτρηση η αθλήτρια μας Φριντζήλα Νίκη. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με σκοπό να τιμήσει τους ήρωες του 1821 και να γιορτάσει την εθνική μας επέτειο.

Στις 24 Μαρτίου, η Φριντζίλα Νίκη κατέκτησε την 1η θέση στην ατομική χρονομέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο άλσος της Στροφυλίας. Η επιτυχία της Νίκης αποτελεί καρπό σκληρής εργασίας, προπόνησης και αφοσίωσης στον αθλητισμό.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε την αξιόλογη συμβολή των συνοδών της και των προπονητών της, Γιαννιώση Βασίλη και Φαρφαρά Βασίλη, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και του αγώνα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here