Πρωτιά για τον Έκτορα Παπανικολάου της ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά της Σπάρτης

0
137

Σε πολύ δυνατή κατάσταση βρίσκονται οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στα καλοκαιρινά τουρνουά, όπου συμμετέχουν. Τελευταία επιτυχία είναι αυτή του αθλητή του Αρκαδικού Ομίλου, Έκτορα Παπανικολάου, ο οποίος στο πρόσφατο τουρνουά που διεξήχθη στην Σπάρτη κατέλαβε την 1η θέση του τουρνουά. Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξήχθη στην Ακαδημία Τένις Σπάρτης του κ. Αλοίμονου και είχε αρκετές συμμετοχές, τόσο από την Σπάρτη, όσο και από τους όμορους νομούς.

Στα αγωνιστικά ο αθλητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κατέλαβε την 1η θέση σε 32αρι ταμπλό περνώντας τον πρώτο γύρο με bye. Στον δεύτερο γύρο επικράτησε του Κατσίχτη με 2-0 σετ (61, 62). Ο επόμενος γύρος τον βρήκε αντιμέτωπο με τον Παυλή, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ (61, 61). Στα ημιτελικά αντίπαλός του ήταν ο Γιαννακόπουλος, όπου το παιχνίδι κερδήθηκε με wo και στον μεγάλο τελικό ο Παπανικολάου επικράτησε του Γεωργανέ με 2-1 σετ (64, 57, 62) κερδίζοντας την 1η θέση του τουρνουά. Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή του αθλητή μας Έκτορα Παπανικολάου στην μετά covid19 εποχή, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μεταξύ άλλων η διοικούσα επιτροπή σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης Έκτορα Παπανικολάου για την 1η θέση στο τουρνουά της Σπάρτης. Του ευχόμαστε, διοίκηση και προπονητική ομάδα, να προχωρήσει επιτυχημένα στον αγωνιστικό δρόμο που έχει χαράξει εδώ και πολλά χρόνια και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους στα επόμενα τουρνουά, όπου θα συμμετέχει.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here