Πρωτιά για τον Αλέξανδρο Διονυσόπουλο της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

0
475

Μια ακόμη πρωτιά σε ένα ακόμα τουρνουά για τον όμιλο της ΑΕΚ Τρίπολης. Αυτή την φορά σειρά στις επιτυχίες είχε το μέλος του «κιτρινόμαυρου» ομίλου και αθλητή της ομάδας ενηλίκων Αλέξανδρος Διονυσόπουλος που κατάφερε στην γενέτειρα του την Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα στο 11ο τουρνουά επιπέδων να κατακτήσει την 1η θέση στο D2 επίπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλέξανδρος Διονυσόπουλος στον πρώτο γύρο, των round robin αγώνων επικράτησε διαδοχικά με 2-0 σετ των αθλητών Δρακόπουλου (63 64) και Μαραβά (60 61). Μετά από τις δύο του αυτές διαδοχικές νίκες αντιμετώπισε στα ημιτελικά τον Δημόπουλο του οποίου επικράτησε με 2-1 σετ  (46 60 10-5) και στον μεγάλο τελικό του αθλητή Μουτσούλα με 2-0 σετ (62 62) κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Σε ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε δημόσια να συγχαρεί τον Αλέξανδρο Διονυσόπουλο, που από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον όμιλό μας έχει κάνει σπουδαία βήματα εξέλιξης στο αγωνιστικό του κομμάτι. Πάντα επιτυχίες Αλέξανδρε.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here