Πρωτιά για τον Παναγιώτη Δημητρόπουλο στο τουρνουά του Smash

0
77

Μια ακόμη διάκριση αποτέλεσε γεγονός τις προηγούμενες ημέρες από τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτη Δημητρόπουλο, ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε το Smash Tripolis Tennis Club. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Διονυσόπουλου συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου τένις Παναγιώτη Δημητρόπουλο για την κατάκτηση της 1ης στο τουρνουά open ανδρών, που διεξήχθη στο Smash Tripolis Tennis Club.

Στο κατώφλι των 31 χρόνων λειτουργίας του, ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κατέλαβε μια ακόμα 1η θέση, σε ένα ακόμα τουρνουά. Ο λόγος για τον αθλητή και sparring partner του ομίλου μας Παναγιώτη Δημητρόπουλο, ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε το Smash Tripolis Tennis Club στην κατηγορία των ανδρών MS45-.

Χαρακτηριστικό των αγώνων του αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης ήταν ότι κατέλαβε την 1η θέση χωρίς την απώλεια set καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Πιο συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε επιτυχημένα τον Δουκουμόπουλο με 2-0 σετ (61, 60) και στο δεύτερο γύρο τον Θεοδωρόπουλο με 2-0 σετ (62,61). Στα ημιτελικά αντίπαλος του Δημητρόπουλου ήταν ο Αργυρόπουλος, του οποίου και επικράτησε με 61, 60. Στον τελικό νικηφόρο ήταν το πέρασμα με αντίπαλο τον Βλάχο, που με σκορ 61, 61 κατέκτησε την 1η θέση.

Για μια ακόμη φορά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και αναμένουμε ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα open, όπου θα συμμετάσχει, με αποκορύφωμα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των ανδρών στην Αθήνα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here