Πρωτιά Κωνσταντίνας Φαρφαρά και σημαντικές διακρίσεις για την ποδηλασία πίστας της ΑΕΚ Τρίπολης!

0
118

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΜΝΙΟΥΜ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (28/07) στο κλειστό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Μια διοργάνωση η οποία συνδυάστηκε με σημαντικές διακρίσεις για το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης.

Καταρχάς Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε στην κατηγορία της η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης, Κωνσταντίνα Φαρφαρά, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική της αγωνιστική της κατάσταση και φέτος στην ποδηλασία πίστας.

Σημαντικές διακρίσεις ωστόσο είχε το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης και με άλλους αθλητές και αθλήτριες του. Η Χριστίνα Κυριαζάκου κατάκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, ενώ η Νίκη Φρίντζιλα την 5η θέση σε ότι αφορά την κατυηγορία κορασίδων.

Σε επίπεδο αγοριών ο Θεοδόσης Λαμπούσης κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Παίδων, την ίδια ώρα που ο Προκόπης Μουτζουρέλης δεν συμμετείχε λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Με σχετική ανακοίνωση του Ομίλου ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς και εννοείται στους προπονητές της ομάδας μας Βασίλη Γιαννιώση και Βασίλη Φαρφαρά.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here