Πρόκριση της ΑΕΚ Τρίπολης στο final-4 του Πρωταθλήματος Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας

0
847

Σημαντική επιτυχία πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα πινγκ-πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης την περασμένη Κυριακή (18/02), η οποία στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα κατάφερε να εξασφαλίσει την 2η θέση στο Β’ όμιλο του Πρωταθλήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Εξασφάλισε έτσι την πρόκριση στο final-4 της 31ης Μαρτίου, με στόχο τη διεκδίκηση της ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης σε σχετική ανακοίνωσή του, ανέφερε:

«Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Βαλασόπουλος Παναγιώτης και το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρει την αγωνιστική ομάδα ανδρών για την πρόκριση. 

Την Κυριακή 18/2 έγινε η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για το πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Η ΑΕΚ Τρίπολης στο πρώτο και κρίσιμο αγώνα αντιμετώπισε την ομάδα του Αναγεννησιακού Πατρών που θα έκρινε ποιες από τις δύο ομάδες θα έπαιρναν το εισιτήριο της πρόκρισης στο Final 4. Η ομάδα της Τρίπολης επιβλήθηκε με σκορ 4-0. Ο Νίκου έκανε 2 νίκες και από μια Δημόπουλος και Λεμπέκος.

Στην συνέχεια  η ΑΕΚ Τρίπολης αντιμετώπισε την Γαλήνη Πατρών αγώνας που θα έκρινε την πρώτη θέση του ομίλου. Σε ένα συναρπαστικό αγώνα  νικητής αναδείχθηκε η ομάδα της Πάτρας με σκορ 4-3. Ο Δημόπουλος έκανε 2 νίκες και 1 νίκη ο Λεμπέκος.

Το Final 4 θα διεξαχθεί στις 31/3 στο πανεπιστήμιο Πατρών και η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Καστριτσίου που τερμάτισε πρώτος στον Α όμιλο στην προσπάθεια  διεκδίκησης του πρωταθλήματος και  το εισιτήριο ανόδου στην Β εθνική κατηγορία.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here