Αφιερωμένη στην Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού η 1η Αγωνιστική της Β’ Εθνικής βόλεϊ Γυναικών.

0
1349

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών ξεκινάει την προσεχή Κυριακή (22/10) και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, με σχετική καμπάνια αφιερώνει την 1η αγωνιστική στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΠ, αναφέρει:

«H ΕΣΠΕΠ για άλλη μια χρονιά, δείχνει την ευαισθησία της αφιερώνοντας την 1η αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Γυναικών, στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Με αφορμή πως ο Οκτώβριος αποτελεί μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, η Ένωση όπως άλλωστε πράττει κατά τακτά διαστήματα, μέσω του αθλητισμού θα στείλει ένα κοινωνικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, με αφορμή ότι η 25η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που αφορά όλες τις γυναίκες, αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αφιερώνει την 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, στην ευαισθητοποίηση και την πρόληψη.

Με σύνθημα «Μάθε – Πρόλαβε –Αντιμετώπισε», συνδυάζουμε τα δικά μας αθλητικά άλματα με το «Άλμα Ζωής», για ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού σχετικά με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Μία ημέρα με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό οι ομάδες μπορούν, να αγωνιστούν έχοντας ροζ κορδέλα στη φανέλα τους.

Γιατί η Πρόληψη και ο αθλητισμός στη ζωή μας, είναι στάση Ζωής, Νίκη ζωής!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here