Πρώτη επαφή με τη μπάλα στο επίσημο ντεμπούτο του με Παναρκαδικό και γκολ για τον Ίσμαελ Μπλάνκο!

0
564

Από το περασμένο Φθινόπωρο που ο Παναρκαδικός ουσιαστικά συμφώνησε με τον σπουδαίο Ίσμαελ Μπλάνκο μεσολάβησαν αρκετά επίσημα ματς της ομάδας στα οποία ο Αργεντίνος επιθετικός δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Τρία ματς τον περασμένο Φθινόπωρο για την 1η, 2η και 3η αγωνιστική λόγω εκκρεμοτήτων με την έκδοση του δελτίου. Ένα κατά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την 5η αγωνιστική όπου ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο τον άφησαν εκτός αποστολής και αυτό της περασμένης αγωνιστικής όπου αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν αγωνίστηκε.

Το απόγευμα της Κυριακής (25/04) χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 88ο λεπτό για να αντικαταστήσει ο Ίσμαελ Μπλάνκο το Νίκολας Άμποτ στο ματς και κάπως έτσι έστω και για λίγο λεπτά να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναρκαδικού σε επίσημη αναμέτρηση.

Λίγα δευτερόλεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Μπλάνκο κατάφερε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 89ο λεπτό και μετά από έξοχη σέντρα του Στρέμπα, να σκοράρει με κεφαλιά το δεύτερο τέρμα του Παναρκαδικού διαμορφώνοντας το 0-2. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» δεν πρόλαβε να αγωνιστεί καλά-καλά 5 λεπτά στο ματς και ήδη έχει σημειώσει το πρώτο του τέρμα. Για την ακρίβεια ο Μπλάνκο με βάσει τον ακριβή υπολογισμό του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», σκόραρε στα πρώτα 89 δευτερόλεπτά του «ντεμπούτο» με τον Παναρκαδικό σε επίσημο ματς!

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το προσωπικό του τέρμα, έβγαλε από την κάλτσα μια μάσκα και την φόρεσε, θέλοντας να υπενθυμίσει ότι ο “ζορό” είναι ακόμη εδώ και έστω σε χαμηλότερες κατηγορίες γνωρίζει καλά πώς να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα! Ένας γνώριμος τρόπος με τον οποίο έχει πανηγυρίσει και στο παρελθόν.

Ο ίδιος με χαρακτηριστική κίνηση δείχνοντας όλο τον πάγκο του Παναρκαδικού, αφιέρωσε το πρώτο του γκολ με τους «πράσινους» σε όλα τα μέλη της ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο.

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι της ομάδας και οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να τον δουν 100% έτοιμο αγωνιστικά, προκειμένου να περιληφθεί κανονικά στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Οι επόμενες αγωνιστικές θα δείξουν αν θα έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα ματς, αλλά και στην αγωνιστική του κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here