Πρώτη προπόνηση του Γιώργου Χαρίτου με την ΑΕΚ Τρίπολης (+φωτό)

0
922

Το απόγευμα της Τρίτης 22/10 στην προγραμματισμένη προπόνηση της ΑΕΚ Τρίπολης, παρουσία έδωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας κ. Γιώργος Χαρίτος ο οποίος και προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές. Η συμφωνία επετεύχθη εδώ και λίγες ώρες με τη διοίκηση του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου αν και επίσημα την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το σύλλογο.

Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης της σημερινής προπόνησης ήταν στις 16:00 με τον κ. Γιώργο Χαρίτο να παρουσιάζεται από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργο Κυριακόπουλο στους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Χαρίτος σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε την ευκαιρία να μιλήσει για αρκετά ώρα στα αποδυτήρια στους παίκτες της ομάδας. Χαρακτηριστικό ότι οι «κιτρινόμαυροι» βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την προπόνηση περί τις 16:40!

Ακολούθησε προπόνηση με μπάλα και ατομικές ασκήσεις για τους παίκτες της ΑΕΚ Τρίπολης, ενώ δεν έλλειψε προπόνηση με μπάλα και στη συνέχεια σε ομαδικό επίπεδο.

Στη διάρκεια της προπόνησης ο νέος προπονητής είχε διαρκή συνομιλία με τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ κ.κ. Δημήτρη Τσετσώνη και Γιώργο Γούνη, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης έδωσε παρουσία και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργος Κυριακόπουλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here