Πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν για τους Διαιτητές Αρκαδίας (+vid)

0
393

Το απόγευμα της Δευτέρας 07/09 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των Αρκάδων διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Στη συγκεκριμένη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι περισσότεροι Αρκάδες διαιτητές. Αρκετοί παλιοί και έμπειροι εκ των οποίων και οι εκ των κορυφαίων της Αρκαδικής διαιτησίας αυτή τη στιγμή, αλλά και πολλοί νέοι και καινούργιοι στην ενασχόλησή τους με τη διαιτησία, γεγονός που κρίνεται ελπιδοφόρο.

Αρχικά μίλησε στους παρευρισκόμενους διαιτητές ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Δήμος Αναστόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Γιώργος Τσούκας. Παρουσία έδωσε και ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας και παλιός διαιτητής Σταύρος Γεωργόπουλος ο οποίος με τη σειρά του μίλησε στους Αρκάδες διαιτητές.

Στη συνέχεια η υπεύθυνη Εκπαιδευτής Διαιτητών κ. Ελένη Κυρίου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας που ισχύουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος σκοπός της συγκέντρωσης ήταν και η κατ’ ιδίαν ενημέρωση Αρκάδων διαιτητών για θέματα που αφορούν την Αρκαδική διαιτησία καθώς και διαδικαστικά ζητήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here