Πόσα «κιλά» μπάλα σε μια φωτογραφία!

0
1131

Τις προηγούμενες ώρες μια μεγάλη παρέα «παλαιμάχων» του Αρκαδικού ποδοσφαίρου γευμάτισε σε γνωστό μαγαζί της Τρίπολης. Πρόκειται για ένα γεγονός που επαναλαμβάνεται συχνά από ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα έχουν φορέσει τη φανέλα και σε ιστορικές ομάδες της χώρας μας στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες. Μια συνήθεια που δίνει την ευκαιρία σε παλιούς, συμπαίκτες και φίλους να μιλήσουν για σπουδαίες ποδοσφαιρικές στιγμές του παρελθόντος, για το ποδόσφαιρο γενικότερα και όχι μόνο.

Όλοι τους έχουν φορέσει την φανέλα του Παναρκαδικού τις προηγούμενες δεκαετίες, έχουν αποτελέσει συμπαίκτες σε πολύ σπουδαίες στιγμές τους ιστορικού συλλόγου της Αρκαδίας όντως σπουδαίοι οι περισσότεροι εξ’ αυτών αν όχι όλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Μαζί τους και κάποιοι πιστοί φίλοι της ομάδας του Παναρκαδικού.

Βλέποντας κάποιος τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε κι εμείς με τη σειρά μας στη συγκεκριμένη ανάρτηση, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς: «Πόσα κιλά μπάλα μπορεί να χωράνε σε μια φωτογραφία;». Μια παρέα αποτελούμενη από πολλούς εξαιρετικούς παίκτες στην εποχή τους! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι εικονιζόμενοι είναι λίγοι από ένα μεγάλο σύνολο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με σπουδαίες επιτυχίες και στιγμές του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα σε σχετική του ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Γιώργος Ρουμελιώτης μέλος της παρέας που προαναφέραμε έγραψε χαρακτηριστικά: «”Όταν οι παρέες γράφουν Ιστορία” Παλαίμαχοι Παναρκαδικού.

Μια ιστορική ομάδα, απειρες μνήμες, στιγμές, συγκινήσεις. Μια ομάδα, ο Παναρκαδικός μας, που ανεβάσαμε στη Β Εθνική, μια παρέα αθλητών μαζί με χιλιάδες Αρκάδες που μας στήριζαν. Αν κάποιος μας ρωτήσει το μυστικό της επιτυχίας η απάντηση είναι, “γιατί το θέλαμε πολύ”.

Και αν κάποιος μας ρωτήσει πως τα καταφέραμε,η απάντηση είναι “γιατί παίζαμε για τη φανέλα”!!!!».

▼ Τέλος σημειώνεται ότι αύριο Σάββατο (17/10) και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης είναι προγραμματισμένο ένα φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων με αντίστοιχη ομάδα της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here