Ράσταβατς: «Αξίζαμε 100% τη νίκη»

0
87
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Σίγουρα δεν έπιασε ο Αστέρας την καλύτερη δυνατή του εμφάνιση, αλλά έδειξε θέληση για τη νίκη και πάθος μέχρι το τέλος ώστε να φτάσει στο γκολ και εν τέλει να διαφυλάξει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Με βάσει αυτά τα στοιχεία στο ματς μόνο ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΛ ο τεχνικός του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς.

Χαρακτηριστικά στο ότι αφορά το ματς και τη νίκη είπε: «Μπορώ να δω ότι στο τέλος πετύχαμε μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη για εμάς. Από την άλλη πιστεύω ότι την αξίζαμε 100%. Βέβαια όχι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια όπου είχαμε πολλές καθαρές ευκαιρίες. Αλλά ήμασταν πολύ περισσότερο επικίνδυνοι στην επίθεση και με καλές στιγμές να πετύχουμε κάτι στην τελική προσπάθεια, ενώ καταφέραμε ουσιαστικά να κρατήσουμε τον αντίπαλο μόλις στο ένα σουτ ουσιαστικά στο παχνίδι.».

Σχετικά με το πώς ο Αστέρας θα διαχειριστεί την πίεση στις υπολειπόμενες αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου με σκοπό την εξασφάλιση θέσης στην εξάδα, ο κ. Ράσταβατς σχολίασε: «Φυσικά και θα έχουμε πίεση, αλλά έχουμε προετοιμάσει τον εαυτό μας γι’ αυτή την πίεση, γιατί ο στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην πρώτη εξάδα. Πιστεύω σε εμάς, πιστεύω στο παιχνίδι μας, πιστεύω στην συνολική εικόνα της ομάδας στα παιχνίδι  όπου είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας και κάπως έτσι θα προστατευτούμε και θα διατηρηθούμε σ’ αυτό το επίπεδο.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here