Ράσταβατς: «Κάναμε λάθος πράγματα, αλλά παλέψαμε και το ματς ως το τέλος»

0
81
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Σχετικά με το αν ο Αστέρας δικαιούταν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο προπονητής του Αστέρα σχολίασε: «Ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω αν ήταν λίγο πιο τυχερός σε κάποιες καταστάσεις και ευκαιρίες που είχε η ομάδα μπροστά στην εστία της ΑΕΚ.».

Σε ότι αφορά το τι δεν λειτούργησε σωστά στη διάρκεια του ματς για την ομάδα της Τρίπολης ο Μίλαν Ράσταβατς είπε: «Κάναμε αρκετά πράγματα λάθος στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε καλή παρουσία και καλύτερα εμφάνιση σε σχέση με προηγούμενα ματς. Η ομάδα μας όμως επίσης ανταπεξήλθε καλά σε κάποια πράγματα».

Σε ότι αφορά την εμφάνιση του Αστέρα στο β’ μέρος, συγκριτικά με το α’ ημίχρονο ο Σέρβος τεχνικός τόνισε: «Πήγαμε καλύτερα σε σχέση με το α’ ημίχρονο. Η ΑΕΚ είχε χαμηλότερο ρυθμό στην επανάληψη. Στο φινάλε είχαμε τις ευκαιρίες να αλλάξουμε το αποτέλεσμα και να ισοφαρίσουμε όντας πιο επιθετικοί.».

Σχετικά με το τι κρατάει από την εμφάνιση της ομάδας στο συγκεκριμένο ματς ο κ. Ράσταβατς δήλωσε: «Αρκετά θετικά κρατάω από τη σημερινή εμφάνιση του Αστέρα. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο σήμερα ήταν παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κλείσαμε τον αντίπαλο στην άμυνα στο φινάλε της αναμέτρησης και δείξαμε σε όλους ότι είχαμε το θάρρος να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

Σε ότι αφορά το προσεχές ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Δεν είναι εύκολο να παίξουμε απέναντι τους, αλλά αποτελεί μια ευκαιρία και ένα κίνητρο για τους παίκτες και την ομάδα να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι».

Σε ότι αφορά τις αρκετές αλλαγές και το rotation που κάνει σε επίπεδο προσώπων ο κ. Ράσταβατς είπε: «Ναι κάνουμε αρκετές αλλαγές προσώπων στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της σεζόν, είτε για να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, είτε για να τους προετοιμάσουμε για τη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε καλούς παίκτες και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε έναν μεγάλο αριθμό από αναμετρήσεις.».

Στο αν έχει επηρεαστεί τέλος η ομάδα από το συνεχές rotation, o τεχνικός του Αστέρα σχολίασε: «Αποτελεί ένα ρίσκο αυτό που κάνουμε, αλλά όπως σας είπα κάθε στιγμή στο ποδόσφαιρο και σε μια σεζόν είναι διαφορετική και έχουμε να προστατεύσουμε κάποιους παίκτες, επειδή έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια. Γι’ αυτό και προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία στην ομάδα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here