Ράσταβατς: «Το πιο σημαντικό να κρατηθούμε σ’ αυτό το επίπεδο ποιότητας»

0
134
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Η ισοπαλία επί του ΠΑΟΚ έτσι όπως ήρθε μάλλον αφήνει ευχαριστημένο τον Αστέρα που σε ακόμη ένα παιχνίδι play-off δεν ηττήθηκε. Από την πλευρά του ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς έμεινε ευχαριστημένος από την ωριμότητα με την οποία αγωνίστηκε στο παιχνίδι, με βάσει τα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι novasports μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σχετικά με το αν έμεινε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας ή όχι ο προπονητής του Αστέρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάντα παλεύουμε στην Τρίπολη. Στη διάρκεια του αγώνα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ για να καταφέρουμε στη συνέχεια να ισοφαρίσουμε και αυτό ήταν θετικό για την ομάδα. Προσπαθήσαμε και είχαμε ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση. Αυτό που με κάνει πολύ χαρούμενο είναι ότι η ομάδα μου έπαιξε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι.».

Στο αν η εξυπνάδα ή το πάθος του φάνηκαν πιο χρήσιμα στη διάρκεια της αναμέτρηση στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης ο προπονητής του Αστέρα είπε: «Είχαμε και εξυπνάδα και πάθος, αλλά υπήρχε και ποιότητα, καθώς χωρίς ποιότητα δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιου επιπέδου αγώνες.».

Σχετικά με την προοπτική της 4ης θέσης ο τεχνικός των «Αρκάδων» είπε κλείνοντας: «Για εμάς είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Είναι ξεκάθαρο αυτό από όλους. Μπροστά μας θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο δυνατά μπορούμε να παίξουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια και θα δούμε τι αυτό μπορεί αυτά να μας δώσουν. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να κρατηθούμε σ’ αυτό το επίπεδο ποιότητας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here