Ρεγκίς: «Δεν μας ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα»

0
107
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Από την πλευρά του μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε και Ρεγκίς Κρεσπί για την αναμέτρηση και την εμφάνιση του Αστέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στην αρχική του τοποθέτηση σχολίασε: «Παρόλο που το ίδιο το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί σε καμία των περιπτώσεων, μένουμε με την ικανοποίηση και την αυτοπεποίθηση γιατί πραγματικά πιστεύουμε σ’ αυτό το οποίο κάνουμε, ότι η ομάδα σήμερα άξιζε κάτι διαφορετικό, ήταν καλή και έδωσε μια καλή απόδοση μπροστά στους φιλάθλους της και το γεγονός ότι και αυτοί ανταπέδωσαν το χειροκρότημα για εμάς είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο εντός έδρας αγώνα μας μετά από πάρα πολύ καιρό. Οπότε κρατάμε αυτή την εικόνα και συνεχίζουμε.».

Σχετικά με το αν κάτι έλλειψε από την ομάδα αυτό ήταν η αποτελεσματικότητα ο Ρεγκίς σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα και αυτό γιατί πραγματικά παίξαμε ως ίσος προς ίσο τον ΠΑΟΚ. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Αν το είχαμε καταφέρει θα είχαμε τουλάχιστον κερδίσει ένα βαθμό. Είδαμε ότι η ομάδα έπαιξε πραγματικά πολύ καλά και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here