Σαλτής: «Διακαής πόθος από την πρώτη στιγμή ο τίτλος»

0
575

Η ομάδα του Δρομέα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και κατ’ επέκταση το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Λίγες στιγμές μετά την επίτευξη αυτής της μεγάλης διάκρισης για το σύλλογο της Τρίπολης το μέλος της διοίκησης του συλλόγου Σωτήρης Σαλτής αναφέρθηκε σ’ αυτή τη σπουδαία επιτυχία αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Μετά από πολλά χρόνια η προσπάθειά μας ανταμείβεται σήμερα η ομάδα μας σήμερα είχε μια καταπληκτική χρονιά. Παίξαμε πολύ ωραίο μπάσκετ κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αν και είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Τα παιδιά κατάφεραν φέτος να είναι φανταστική ομάδα και να πάρουν ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι κάτι το οποία θέλαμε από την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε στο Α’ τοπικό. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε. Είναι τρίτη φορά που είμαστε σε τελικό και αυτή τη φορά ήταν σειρά μας να πάρουμε ένα πρωτάθλημα και κατά συνέπεια να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ με την ευκαιρία το φίλο μου και τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, το Γιώργο Μαρκόπουλο. Το όνειρο που είχαμε να καταφέρουμε αυτή την ομάδα να την πάμε ένα σκαλί πιο ψηλά, το καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή μας τον Ηλία Μπαλή και φυσικά όλους τους παίκτες που με το ήθος τους και τον τρόπο που αγωνίστηκαν φέτος, καταφέραμε να πετύχουμε αυτό το διακαή πόθο και στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μας έχουν βοηθήσει. Δεν θέλω να επεκταθώ και θέλω να ευχαριστήσω και τα ΜΜΕ που στα περισσότερα παιχνίδια είστε εκεί και μας στηρίζετε.

Η επόμενη μέρα θα δούμε τι θα μας φέρει. Θα σχεδιάσουμε την ομάδα. Έχουμε και την επόμενη φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του παιδικού οπότε έχουμε ακόμη συνέχεια με το υπόλοιπο της σεζόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here