Σε αγωνιστικούς ρυθμούς εισέρχεται ο Παναρκαδικός

0
136

Η ομάδα του Παναρκαδικού με το πρωτάθλημα να πλησιάζει όλο και περισσότερο, ολοκλήρωσε ουσιαστικά την προετοιμασία της σύμφωνα και με τον προγραμματισμό του προπονητικού τιμ και πλέον εισέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες και μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας που θα διεξαχθούν, ο προπονητής της ομάδας κ. Θανάσης Στάικος θα αρχίσει να ψάχνει το βασικό σχήμα. Το προσεχή φιλικά μεταξύ των οποίων και το αυριανό αναμένεται να αποτελέσει ένα πιο ουσιαστικό τεστ για τους «πράσινους». Αναμένεται να δοκιμαστεί ένα σχήμα με περισσότερους βασικούς παίκτες και τεστάρισμα δυνάμεων σε αντίθεση με τα φιλικά πολλών δοκιμών των προηγούμενων ημερών.

Παράλληλα οι παίκτες στα προσεχή παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις όταν απαιτείται ένταση, λειτουργούν με κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Η ομάδα πρέπει πλέον να δοκιμάσει τις αντοχές σε κανονικούς ρυθμούς με σκοπό να βγουν συμπεράσματα για την απόδοση της ομάδας, αλλά και για τον εντοπισμό των τελευταίων διορθωτικών κινήσεων πριν την έναρξη της σεζόν.

Η παρουσία της ομάδας πλέον στον 6ο όμιλο δεν έχει επηρεάσει την ψυχολογία ή συγκέντρωση της ομάδας. Ίσα-ίσα έχει δώσει ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα σε προπονητικό τιμ και παίκτες των «πρασίνων», με σκοπό να διαψεύσουν όσους αρκετούς πιστεύουν ότι ο Παναρκαδικός αποτελεί ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για υποβιβασμό!

 

Μπαίνουν σταδιακά σε ρυθμούς Λυμπερόπουλος και Καναβέτας…

Στα ευχάριστα ότι σταδιακά σε ρυθμούς προπονήσεων έχουν μπει τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος όσο και ο Γιώργος Καναβέτας. Ο πρώτος ξεπερνά τον τραυματισμό στον ώμο και μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς ήδη από την περασμένη εβδομάδα. Ο δεύτερος αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων καθώς σε λίγο καιρό ολοκληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Θα χρειαστεί σημαντικό διάστημα προσαρμογής μέχρι να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τον κ. Θανάση Στάικο, να μην έχει καμία διάθεση να ρισκάρει την άμεση ένταξή του μεσοεπιθετικού στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here