Σε αναβάθμιση του φωτισμού στο κλειστό γυμναστήριο προχώρησε το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης

0
354

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την οποία το «Κ.Ε.» είχε γράψει πρόσφατα καθώς και πολλές φορές κατά το παρελθόν και είχε αναφερθεί στις αντίστοιχες ραδιοφωνικές εκπομπές του, αποτελεί γεγονός σε ότι αφορά το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης, προχώρησε στην αναβάθμιση του φωτισμού στις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ηλεκτρολογικές εργασίες των προηγούμενων ημερών είχαν ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση των νέων φωτιστικών σωμάτων στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες σύνδεσής του προκειμένου να μπουν σε λειτουργία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η συγκεκριμένη παρέμβαση αναμένεται να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις, αφού αφ’ ενός ο φωτισμός θα βελτιωθεί σημαντικά και αφ’ εταίρου από τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίες LED, αναμένεται να εξοικονομηθεί ηλεκτρική ενέργεια σε σημαντικό βαθμό.

Τα προβλήματα ήταν αρκετά από τα παλαιά φωτιστικά σώματα, που εκτός από το ότι έκαιγαν πολύ ηλεκτρική ενέργεια (υπολογιζόταν σε 1 KW ανά φωτιστικό σώμα την ώρα), αρκετά από αυτά είχαν τεθεί λόγω παλαιότητας και προβλημάτων εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα ο φωτισμός να μην ήταν ομοιόμορφος σε όλα τα σημεία του αγωνιστικού χώρου.

Για τη λειτουργία του νέου φωτισμού, αναμένεται να προκύψουν τα πρώτα συμπεράσματα για την απόδοσή του το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/11) και ειδικότερα το βράδυ του Σαββάτου οπότε και θα φιλοξενηθεί ο τελικός αγώνας Super Cup Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μελέτη συντάχθηκε χωρίς κόστος από γνωστή εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού που ανέλαβε και την προμήθεια των φωτιστικών και του ηλεκτρολογικού υλικού για το κλειστό γυμναστήριο. Μάλιστα τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα, πληρούν σύμφωνα με επίσημες αναφορές από το Νομικό Πρόσωπο τις προδιαγραφές και απαιτήσεις για την κάλυψη τηλεοπτικά αθλητικών γεγονότων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here