Σε αναμονή ανακοινώσεων για το γήπεδο Νεστάνης! (+φωτό)

0
1282

Όπως το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» έγραψε και σε σχετικό ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες, πολύ ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται σε ότι αφορά το γήπεδο της Νεστάνης! Ένα γήπεδο που προσφάτως παραχωρήθηκε από τον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας και αυτομάτως ξεκίνησε η μεγάλη προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους για συντονισμό και κοινή προσπάθεια με σκοπό τη δημιουργία του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας που τόσο πολύ λείπει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου που εάν επιβεβαιωθούν θα μιλάμε για πολύ σημαντικές εξελίξεις που θα «ανοίξουν» το δρόμο για την υλοποίηση της ανακατασκευής του γηπέδου Νεστάνης! Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα υπήρχε εξασφαλισμένη πανέτοιμη μελέτη για το γήπεδο της Νεστάνης, απομένοντας ουσιαστική μόνο η εξασφάλιση των χρημάτων για την υλοποίηση του έργου.

Ωστόσο πάντα σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες και μετά από σημαντική παρέμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το «ΟΚ» του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, φαίνεται ότι έχει εξασφαλιστεί και η χρηματοδότηση για την κατασκευή του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ανακοινώσεις θα μπορούσαν να είχαν γίνει κάποιες ημέρες νωρίτερα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας έχει ξεκινήσει «αγώνα δρόμου» με στόχο την επικαιροποίηση της μελέτης με σκοπό την αναβάθμιση του έργου (!) σε συγκεκριμένα σημεία του όπως μεταξύ άλλων οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου και η ποιότητα του συνθετικού χλοοτάπητα που προβλέπεται (και γίνεται λόγος στα αυτιά μας για τελευταίας γενιάς τάπητα που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σε γήπεδο του Νομού μας). Στα επιπλέον σύμφωνα πάντα με τις μελέτες περιλαμβάνει και μεγάλη εξέδρα που θα μπορεί να φιλοξενήσει αρκετό αριθμό φιλάθλων, όπως φυσικά οι υποδομές ενός γηπέδου (σ.σ. αποδυτήρια και βοηθητικοί χώροι)!

CONTRAEPITHESI.GR | Σχέδιο για το γήπεδο Νεστάνης

Επί της ουσίας αναμένονται ανακοινώσεις από την Περιφέρεια τις επόμενες ημέρες δια στόματος πιθανότατα κ. Πέτρου Τατούλη και αρμόδιων Αντιπεριφερειαρχών που θα επισημοποιήσουν την πρόθεση υλοποίησης ενός πολύ σημαντικού έργου αθλητικής υποδομής που θα δώσει σπουδαία «ανάσα» στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Μαντινείας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Επισήμως μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές λοιπόν τίποτα δεν αποτελεί επίσημο γεγονός από όλα τα παραπάνω, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένονται πολύ σημαντικές εξελίξεις τις αμέσως επόμενες ημέρες!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here