Σε αναστολή λειτουργίας το κλειστό κολυμβητήριο λόγω ανίχνευσης κρούσματος covid-19

0
682

Για καθαρά προληπτικούς λόγους μετά από σχετική απόφαση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, οι εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεοτέρας για τις απαιτούμενες ενέργειες και απολύμανση των εγκαταστάσεων. Η σχετική απόφαση πάρθηκε εξαιτίας ανίχνευσης κρούσματος covid-19 σε ασυμπτωματικό φορέα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης αναφέρει:

«Από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνεται η αναστολή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης λόγω ανίχνευσης κρούσματος του ιού Covid– 19 σε ασυμπτωματικό φορέα κατόπιν ιατρικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) και κατόπιν επικοινωνίας του Ν.Π.Δ.Δ. με τις αρμόδιες υπηρεσίες προς επιβεβαίωση.

Επειδή ο φορέας σχετίζεται με Κολυμβητικό Σύλλογο που δραστηριοποιείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και παρότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, δεν επισκέφθηκε το χώρο του ΔΑΚ τα τελευταία εικοσιτετράωρα, για προληπτικούς λόγους αναστέλλουμε τη λειτουργία του προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση και να εφαρμοστούν τα δέοντα, σύμφωνα με τις Οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων και του ΕΟΔΥΥ, εντός του Σαββατοκύριακου.

Για την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης το Ν.Π.Δ.Δ. θα επανέλθει με νέα ανακοίνωσή του.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης
Ηλίας Κούρος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here