Σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας ΠΣΑΤ και Super League

0
235

Αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, και συζήτησαν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τις συνθήκες εργασίας των αθλητικών συντακτών στα γήπεδα. Στη θεσμική αυτή συνάντηση, τον ΠΣΑΤ εκπροσώπησαν επίσης ο Α΄ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Ιωάννου, ο Β΄ αντιπρόεδρος Μάνος Σταραμόπουλος, ο ειδικός γραμματέας Κώστας Αλεξόπουλος και τα μέλη, Γιώργος Τριανταφυλλίδης και Μάνος Χρυσός.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ζήτησε να μεριμνά η διοργανώτρια Αρχή ως προς τη διευκόλυνση των αθλητικών δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους, σε μία περίοδο που έρχονται αντιμέτωποι με επιπρόσθετες δυσκολίες λόγω των περιορισμών που επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεξεργαστούν προτάσεις για νέες δράσεις με αμοιβαία οφέλη για τους αθλητικούς δημοσιογράφους και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και ο Γιώργος Μποροβήλος δεσμεύτηκαν να βρίσκονται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με στόχο την άμεση επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων του ΠΣΑΤ και της Super League. Από την πλευρά της Super League, παρών ήταν και o διευθυντής επικοινωνίας, Πιερ Κοσμίδης.

Τα συμπεράσματα της θεσμικής συνάντησης ΠΣΑΤ και Super League θα συζητηθούν στο προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, την Παρασκευή (19/11).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here