Σε εξέλιξη η αντικατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Λεβιδίου

0
294

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ουσιαστική αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Λεβιδίου από το Δήμο Τρίπολης. Πρόκειται για έργο ριζικής αναβάθμισης και ανακατασκευής του γηπέδου, το οποίο υλοποιείται μέσα από την αγαστή συνεργασία του Δήμου Τρίπολης και του «ΤΑΠΤοΚ».

Οι εργασίες ξεκίνησαν με στόχο να υλοποιηθεί μία ακόμα σύγχρονη αθλητική υποδομή στην περιοχή μέσω της ανακατασκευής που γίνεται.

 

Κώστας Τζιούμης: «Με πράξεις η αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών»

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με αφορμή της παρεμβάσεις που υλοποιούνται στο Δημοτικό γήπεδο Λεβιδίου, σημείωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών αναβάθμισης στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στο Λεβίδι. Με το έργο αυτό θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς και νέος αθλητικός εξοπλισμός.

Πρόκειται για μία ακόμα απόδειξη ότι η δημοτική μας αρχή ενδιαφέρεται στην πράξη και όχι στα λόγια, ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις, έχοντας να επιδείξει σημαντικές παρεμβάσεις στο ΔΑΚ Τρίπολης, στο  γήπεδο Φιλικών, στο γήπεδο Τεγέας και σε άλλους αθλητικούς χώρους. Αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και στην επόμενη θητεία μας, εφόσον μας εμπιστευτούν οι δημότες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here