Σε εξέλιξη το «λίφτινγκ» το νέου Ερμή Μελιγούς

0
275

Η προετοιμασία του Ερμή Μελιγούς έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει εν’ όψει της νέας σεζόν που βρίσκει την ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας και πάλι στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο φετινός Ερμής σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παρουσιαστεί διαφορετικός και σε πρόσωπα, αλλά και όσον αφορά το αγωνιστικό της προφίλ, καθώς ο Κώστας Καλογιαννίδης με τους συνεργάτες του έχουν προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού των «βυσσινί» συγκριτικά με πέρυσι. Όχι όμως και στα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας που ακολουθεί την ομάδα από πρόπερσι.

Κυρίαρχος στόχος στη διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα να δημιουργήσει στοιχεία στο «αγωνιστικό προφίλ» της που δεν διέθετε την περασμένη σεζόν, αλλά την ίδια ώρα να δουλέψει και να βελτιώσει στοιχεία στο παιχνίδι της που διέθετε την περασμένη χρονιά, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό φέτος. Ζητούμενο σε κάθε περίπτωση ο φετινός Ερμής να παρουσιαστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας.

 

Συγκεκριμένες προσθήκες…

Ο Ερμής Μελιγούς σε μεταγραφικό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα κινήθηκε στην απόκτηση δύο ξένων ποδοσφαιριστών που θα αποτελούν πρόσωπα «πρώτης γραμμής» σ’ ότι αφορά τον μεσοεπιθετικό χώρο. Ο ένας είναι ο Πορτογάλος Φερέιρα Ρούι (Χούι) και άλλος ο επίσης μέσο-επιθετικός Γκανέζος με Ευρωπαϊκό διαβατήριο, Κάρλος Μπάξτον.

Επιπλέον η ομάδα ενισχύθηκε και με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πανθυρεατικού, Γιάννη Αδάμη, καθώς επίσης και τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Μαντινειακού. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν και κάποιες ακόμη στοχευμένες προσθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here