Σε εξέλιξη υλοποίηση αθλητικών έργων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Αρκαδία

0
87

Τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος μιλώντας στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, γνωστοποίησε τις παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα σε αθλητικές εγκαταστάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

Ο κ. Λαμπρόπουλος γνωστοποίησε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται έργα στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου στο Βαλτεσινίκο. Τις προηγούμενες ημέρες με σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής οριστικοποιήθηκε ο εργολάβος για την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο του Λεβιδίου. Παράλληλα ολοκληρώθηκε το έργο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου Αγίου Ανδρέα.

Επίσης μετά από σχετική συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου του Αχιλλέα Π. Άστρους και εμπλεκόμενων στην Περιφέρεια συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου Παραλίου Άστρους και του τρόπου που ίσως συνεισφέρει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία και άμεσα συνεννόηση με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την ολοκλήρωση παρεμβάσεων στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Τέλος όπως αναφερθήκαμε σε άλλο ρεπορτάζ, εντός Απριλίου αναμένεται η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την τοποθέτηση εξέδρας στο γήπεδο Μελιγούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here