Σε «πυρετώδεις» ρυθμούς για νέο προπονητή η ΑΕΚ Τρίπολης!

0
638

Η ανακοίνωση του Ερμή Μελιγούς τη Δευτέρα 10 Ιουνίου που επισημοποιούσε τη συνεργασία με τον Κώστα Καλογιαννίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση» φάνηκε να αιφνιδιάζει ως ένα βαθμό τους ανθρώπους της ΑΕΚ Τρίπολης, κι αυτό γιατί μέχρι και λίγες μέρες νωρίτερα δεν διαφαινόταν ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, καθώς δεν φαινόταν να υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφωνία ή διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η εξέλιξη αυτή όμως αποτελεί γεγονός και πλέον η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται σε «πυρετώδεις» ρυθμούς για τον αντικαταστάτη του Κώστα Καλογιαννίδη!

Μάλιστα ήδη η διοίκηση αυτές τις μέρες αναμένεται να συζητήσει με διάφορα πρόσωπα, καθώς θα πρέπει εντός των επόμενων 5-7 ημερών το συγκεκριμένο θέμα να έχει «κλείσει»! Κάποιο όνομα από αυτά που παίζουν για την ΑΕΚ Τρίπολης δεν έχει διαρρεύσει και τουλάχιστον από επίσημα χείλη μέχρι να κλείσει το θέμα δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια «διαρροή».

Στην ΑΕΚ Τρίπολης αυτό το διάστημα υπάρχουν και άλλα «ανοιχτά μέτωπα» που να διαχειριστούν οι ιθύνοντες του συλλόγου. Μιλάμε για τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα και τις προοπτικές για εξεύρεση χορηγιών και οικονομικής στήριξης σ’ αυτό τον τομέα, προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει τον απαιτούμενο προϋπολογισμό που απαιτείται για να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Όσο μικρή για παράδειγμα μπορεί να χαρακτηρίζεται η πιθανότητα μη συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης δεν πρόκειται να προκαλέσει οικονομικά «ανοίγματα» που δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί στο μέλλον, ζημιώνοντας την ομάδα. Άρα όλα ακόμη είναι «ρευστά» στους Πρωταθλητές Αρκαδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here