Σοβαρές εξελίξεις στο χώρο του τοπικού μπάσκετ…;

0
496

Το τελευταίο διάστημα η στασιμότητα που επικρατούσε σε σύλλογο του τοπικού μπάσκετ, μετά το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και κάποιες πρώτες φημολογίες, προκάλεσαν κάποια ερωτηματικά για την «επόμενη μέρα» στο χώρο του μπάσκετ.

Η αλήθεια είναι ότι οι φημολογίες τις τελευταίες ημέρες «φούντωσαν» και στα αυτιά μας έφτασαν ακόμη και αναφορές για «διάλυση» μιας προσπάθειας με πλούσια αγωνιστική δράση τα τελευταία χρόνια. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και επαφές μεταξύ των ανθρώπων του εν λόγου σωματείου με άλλο τοπικό σύλλογο, με «φόντο» τη συγχώνευση τους.

Αν και φαίνεται να υπάρχει μια ταύτιση απόψεων, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του «Κ.Ε.» για την ώρα προκύπτουν και σημαντικές διαφορές που δεν επιτρέπουν μια τελική συμφωνία και εν τέλει απόφαση για συγχώνευση. Επίσημα πάντως δεν έχει δει το «φως της δημοσιότητας» καμία αναφορά των παραπάνω και γι’ αυτό αναμένουμε με μεγάλη αγωνία και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα.

Αγωνία γιατί είτε μιλάμε για φήμες ή σενάρια «διάλυσης» ή «συγχώνευσης», ένα (ακόμη) σωματείο «απειλείται» στο να τεθεί εκτός μπασκετικού χάρτη, γεγονός το οποίο θα αποτελέσει σοβαρό «πλήγμα» για το άθλημα της περιοχής! Ευελπιστούμε πάντως οι φήμες να είναι αναληθείς και να μην αναφερόμαστε το επόμενο διάστημα σε επίσημα γεγονότα.

Παρακολουθούμε το θέμα και σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here