Σπουδαία εμφάνιση Εθνικής ποδηλασίας Δρόμου στη Βουλγαρία!

0
77

Με αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας δρόμου στον κατηγορίας UCI 2.2 διήμερο Γύρο “Footssteps Roman Bansko” στη Βουλγαρία. Στόχος για την Εθνική ομάδα στην οποία περιλαμβανόταν και ο Αρκάς πρωταθλητής Χάρης Καστραντάς ήταν η συγκέντρωση πολύτιμων βαθμών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Απολογισμός εν τέλει, μια πρωτιά στην γενική για τον Έλληνα πρωταθλητή Πολυχρόνη Τζωρτζάκη και η φανέλα του Γύρου. Μια φανέλα που ήρθε μετά από ομαδική δουλειά και μεγάλη προσπάθεια όλων των μελών της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας (Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ηλιάδης, Χάρης Καστραντάς, Τάκης Χριστόπουλος, Στέλιος Φαραντάκης και Πέτρος Γκαζώνης). Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Μιχάλης Φαραντάκης και Φώτης Ζέγκλης. Μια επιτυχία που μεταφράζεται σε πολύτιμους βαθμούς (κάτι περισσότερο από 40-45) στην προσπάθεια για πρόκριση στην προσεχή Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Ο Τζωρτάκης μετά την πρωτιά στο 1ο ΕΤΑΠ και την 4η θέση στον αγώνα της δεύτερης ημέρας κατάκτησε την φανέλα του νικητή. Συνολικός απολογισμός και για τους υπόλοιπους Έλληνες η 14η θέση του Χάρη Καστραντά, η 18η θέση του Γκαζώνη, η 23η θέση του Ηλιάδη και η 45η θέση του Χριστόπουλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here