Στην Β’ Εθνική ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης υπό προϋποθέσεις!

0
884

Η κατάσταση στον αθλητισμό ακόμη και σε μια περίοδο όπου σταδιακά τις επόμενες ημέρες έρχεται η άρση των απαγορεύσεων και περιορισμών στην Ελληνική κοινωνία μετά την πανδημία του κορωνοϊου, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα αβέβαιη! Ειδικά στο χώρο του βόλεϊ και μετά από διατήρηση σε μη λειτουργία των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων τουλάχιστον για τον μήνα Μάιο, ακόμη και στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου όλες οι φετινές αγωνιστικές εκκρεμότητες βρίσκονται στον «αέρα».

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά για την τύχη των πρωταθλημάτων που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί σε επίπεδο ανδρών και γυναικών και πολλά ενδιαφέροντα σενάρια να παίζουν στο τραπέζι, σε ότι αφορά τα εισιτήρια ανόδου, τους υποβιβασμούς κ.λπ. Για την ώρα πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» οι άνθρωποι της Ένωσης περιμένουν τις αποφάσεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες μετά τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ.

 

Σενάρια που ευνοούν τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης!

Σε επίπεδο Αρκαδικού ενδιαφέροντος πάντως υπάρχουν σενάρια προς συζήτηση που ευνοούν τη γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης! Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διεκόπη με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειάς του και την Αρκαδική ομάδα να καταλαμβάνει την 2η θέση. Με τα φετινά δεδομένα για κάθε έναν από τους τρεις ομίλους στα play-off οι πρώτες τέσσερις ομάδες θα έδιναν παιχνίδια για τους τελικούς (1ος – 4ος, 2ος – 3ος) και στους τελικούς το ζευγάρι που θα κατακτούσε τις τρεις νίκες μεταφέροντας τα ματς της κανονικής περιόδου θα κατακτούσε την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν το ενδεχόμενο ανόδου των δύο πρώτων ομάδων καθενός από τους τους τρεις ομίλους, με προοπτική τη νέα σεζόν η Β’ Εθνική κατηγορία γυναικών να διεξαχθεί σε δύο και όχι έναν ενιαίο όμιλο.

Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό, ένα τέτοιο σενάρια αν τελικά υλοποιηθεί θα δώσει απευθείας την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία σε ότι αφορά τον 3ο όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών εκτός από τον ΝΟΚ Ποσειδών και στον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης!

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου της ΕΣΠΕΠ κ. Κανελόπουλλου στην διαδικτυακή εκπομπή για το Πελοποννησιακό βόλεϊ που μεταδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες (και μπορείτε να δείτε παρακάτω), υπάρχει το ορατό σενάριο της κατοχύρωσης των βαθμολογιών των ομάδων στα πρωταθλήματα τη χρονική περίοδο της διακοπής τους. Ένας «πονοκέφαλος» σύμφωνα με τον κ. Κανελλόπουλο είναι το να μπορεί η Ένωση να γνωρίζει έγκαιρα τον αριθμό των σωματείων που την επόμενο χρονιά θα συμμετάσχουν στα διάφορα πρωταθλήματα.

Τέλος σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα υποδομών υπάρχει σαν ορατό ενδεχόμενο η οριστική ματαίωσή τους.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here