Στην Οστρακίνα με φεγγάρι ο ΕΟΣ Τρίπολης

0
73

Μια ακόμη εξόρμηση πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης για αύριο Τετάρτη 14/08, στην οποία οι συμμετέχοντες θα ανέβουν στην Οστρακίνα και από την κορυφή του Μαινάλου θα παρακολουθήσουν την Αυγουστιάτικη Σελήνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΣ Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, σας προσκαλεί σε μία ιδιαίτερη – νυκτερινή ανάβαση στην Οστρακίνα, την Τετάρτη στις 14-8-2019, για να απολαύσουμε, από την κορυφή του Μαινάλου, την Αυγουστιάτικη Σελήνη! Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης «Πάνος Αλεξόπουλος», το απόγευμα στις 7.30 μ.μ. και περίπου στις 11.30 μ.μ. θα έχουμε επιστρέψει στο καταφύγιο.

Απο την κορυφή του Μαινάλου θα μπορούμε να δούμε ακόμα και το αντιφέγγισμα από το φως του φεγγαριού να ασημίζει τη θάλασσα στον Αργολικό κόλπο. Μουσικά όργανα και διάθεση για τραγούδι είνα πάντα ευπρόσδεκτα!

Ώρες πορείας 3 και δυσκολία 1+ (εύκολη).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here