Στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Τρίπολης ο Γιώργος Κυριακόπουλος

0
611

Εδώ και λίγες ώρες και μετά την ήττα στη Νέα Αρτάκη με 4-0 και την αποχώρηση του κ. Γιώργου Χαρίτου από την τεχνική ηγεσία, η διοίκηση του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου αναβάθμισε τον Γιώργο Κυριακόπουλο από τεχνικό διευθυντή σε προπονητή της ομάδας εν’ όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική. Ο κ. Κυριακόπουλος έχει αρκετές ημέρες περιθώριο να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα μέχρι την επανέναρξη της σεζόν στις αρχές Ιανουαρίου (05/01). Σημειώνεται βέβαια ότι «δεξί χέρι» του κ. Κυριακόπουλος παραμένει στην ΑΕΚ Τρίπολης ο κ. Δημήτρης Τσετσώνης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης που επισημοποιεί την παρουσία του κ. Κυριακόπουλου στην τεχνική ηγεσία αναφέρει: «Ο Γιώργος Κυριακόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης, με δεξί χέρι και βοηθό τον Δημήτρη Τσετσώνη. Προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Γιώργος Γούνης.».

Θυμίζουμε την πρόσφατη ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης με την οποία πριν λίγες ημέρες επισημοποιήθηκε η λύση συνεργασίας του συλλόγου με τον κ. Γιώργο Χαρίτο από το πόστο του προπονητή: «Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή κ. Γιώργο Χαρίτο για την πολύτιμη συνεργασία που είχαμε και την σημαντική βοήθεια που έδωσε στην ομάδα μας καθώς επί ημερών του η εικόνα αγωνιστικά βελτιώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια και καλές γιορτές».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here