Στην τεχνική ηγεσία του Πήγασου Άστρους ο Γιώργος Κοψαύτης!

0
591

Η ομάδα του Πήγασου με ανακοίνωσή της πριν λίγο γνωστοποίησε τη συμφωνία των «βυσσινί» με τον Γιώργο Κοψαύτη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, ενώ θα είναι και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου! Μετά από μια μεγάλη καριέρα ως αθλητής σε Εθνικές κατηγορίες αλλά και επί σειρά ετών στον ΣΕΦΑ Αρκαδικό με κορυφαία την παρουσία του στην Basket League, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα στην οποία είναι δεδομένο ότι θα μεταδώσει πολύ ουσιαστικές γνώσεις στους μελλοντικούς αθλητές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου Άστρους αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Πήγασος Α.Ο. Θυρέας, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Κοψαύτη, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας ως προπονητής. Μετά από χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο και σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, ξεκινώντας ως αθλητής του συλλόγου μας, επέστρεψε την περσινή χρονιά ως παίκτης και από φέτος, πιο έμπειρος και καταξιωμένος, θα κατευθύνει πάνω σε σωστές βάσεις, με αρχές και στόχους , τον αγωνιστικό και προπονητικό προσανατολισμό του συλλόγου μας.

Υπήρξε παίκτης στις εξής ομάδες : ΑΕΚ Άργους, Αρκαδικός, ΑΕΚ Αθηνών.

Ο νέος προπονητής θα είναι υπεύθυνος των τμημάτων ακαδημιών του συλλόγου μας, σε στενή συνεργασία με την πετυχημένη σε αυτόν το τομέα προπονήτρια Κωνσταντίνα Αδάμη.

Με ένα σύγχρονο μοντέλο εκμάθησης των μυστικών του μπάσκετ, πρωταρχικός  στόχος είναι να δοθεί στα παιδιά του συλλόγου το ερέθισμα που χρειάζονται για να βιώσουν με αγάπη και χωρίς άγχος την έννοια του αθλητικού πνεύματος, να ευχαριστιούνται το μπάσκετ αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, και η ομαδικότητα, με  βασική επιδίωξη την σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών και την θωράκιση της υγείας τους καθώς και την απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων και φίλαθλης συμπεριφοράς.

Η χρονιά που ξεκινά είναι πρόκληση!

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Κοψαύτη και του ευχόμαστε ακόμα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με τον σύλλογο μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον απερχόμενο προπονητή Τσουκάτο Δημήτριο και τον Λαμπρόγιαννη Δημήτριο.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here