Στην Τρίπολη διεξήχθη η προπόνηση κλιμακίου της Εθνικής ομάδας κορασίδων (+φωτό, vid)

0
316

Το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε προπόνηση κλιμακίου της Εθνικής ομάδας Κορασίδων, υπό την τεχνική επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδας παγκορασίδων κ. Γιάννη Κτιστάκη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια από τότε που είχε διεξαχθεί προπόνηση κλιμακίου στην Αρκαδική πρωτεύουσα σε επίπεδο κοριτσιών με την παρουσία Ομοσπονδιακού προπονητή, κάτι που παραδέχθηκε και το Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Κουκάκης, ο οποίος επίσης έδωσε παρουσία στη συγκεκριμένη προπόνηση.

Ο κ. Κτιστάκης δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό του για το γεγονός ότι στο κάλεσμα για συμμετοχή στην προπόνηση, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση απ’ όλη την Πελοπόννησο, με πολλά κορίτσια να δίνουν παρουσία στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης. Μάλιστα λόγω της μεγάλης συμμετοχής η προπόνηση τελικά πραγματοποιήθηκε σε δύο μέρη, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα κορίτσια να δοκιμαστούν και να δείξουν το ταλέντο τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, συμμετείχαν σ’ αυτή την προπόνηση του κλιμακίου αθλήτριες γεννημένες το 2006, 2007 και 2008. Ο κ. Κτιστάκης μέσα από αρκετές ασκήσεις και καταστάσεις «3 εναντίον 3», «4 εναντίον 4» και «5 εναντίον 5», είχε την ευκαιρία να βγάλει κάποια πρώτα αλλά σημαντικά συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό σ’ αυτές τις ηλικίες στην περιοχή της Πελοποννήσου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κορασίδων, Γιάννης Κτιστάκης, με τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σταύρο Κουκάκη | Μαΐος 2022.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Κτιστάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη συγκεκριμένη προπόνηση και να εκφράσει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να δοκιμαστούν όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια σ’ αυτές τις ηλικίες, προκειμένου να μην χαθεί κανένα ταλέντο ή τουλάχιστον να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια να δοκιμαστούν, ανά την Ελληνική επικράτεια. Παράλληλα σε ότι αφορά τις νεαρότερες ηλικίες που δοκιμάστηκαν, δίνεται η δυνατότητα στους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς να εντοπίσουν κάποια ταλέντα έχοντας το περιθώριο να παρακολουθήσουν την εξέλιξή τους μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι.

Τέλος από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, κ. Κουκάκης, χαρακτήρισε πολύ σημαντική την παρουσία ενός Ομοσπονδιακού τεχνικού στην περιοχή μας σε επίπεδο κοριτσιών, επιβλέποντας προπόνηση κλιμακίου. Πολύ σημαντικό στην προσπάθεια αναζήτησης ταλέντων και από την περιοχή της Πελοποννήσου. Δεν παρέλειψε μετά από σχετικό ερώτημα να αναφερθεί και στη φιλοξενία από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη, της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχει και η ΓΕΑ Άμιλλα 2000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here