Στην Τρίπολη η μεγάλη δόξα του Παναρκαδικού, Γιώργος Ορφανίδης! (+φωτό)

0
2365

Στην Αρκαδική πρωτεύουσα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η μεγάλη δόξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά του Παναρκαδικού, Γιώργος Ορφανίδης. Αφορμή της παρουσίας του στην Τρίπολη αποτέλεσε η προβολή της ταινίας «Μία πόλη – Μια Φανέλα» της Κατερίνας Σιάμπου. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την ομάδα του Παναρκαδικού το οποίο προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 1 Μαΐου στα πλαίσια του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Arcadian Screenings.

Παρουσία στην Cineville εκτός από τον Γιώργο Ορφανίδη έδωσαν και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού έχοντας την ευκαιρία να θυμηθούν παλιές μεγάλες στιγμές ως συμπαίκτες με τη φανέλα του Παναρκαδικού. Παρουσία έδωσε και μέλη του σημερινό Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού και αρκετοί φίλοι του Κινηματογράφου αλλά και της ομάδας.

 

Συναντήσεις με παλαιμάχους του Παναρκαδικού…

Τις τελευταίες ημέρες όπου ο Γιώργος Ορφανίδης βρέθηκε στην Τρίπολη, δεν ήταν λίγες οι συναντήσεις του ίδιου με αρκετές παλιές μορφές του Παναρκαδικού (σ.σ. Καλοπίσης, Κουμπούνης, Μαρκόπουλος, Ρούμπης, Λαλουδάκης, Λάγαρης, Γιαννακόπουλος κ.α.), με συμπαίκτες της ίδιας γενιάς ή νεότερους που βρέθηκαν συμπαίκτες κατά το παρελθόν. Συναντήσεις για φαγητό ή απλά για έναν καφέ έδωσαν και πήραν με πολλές ώρες από συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος και ιστορίες που έχουν μείνει «βαθιά χαραγμένες» στις μνήμες όλων!

Όλοι ήθελαν να συναντήσουν τον αγαπητό Γιώργο Ορφανίδη. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν και φόρεσαν τη φανέλα του Παναρκαδικού. Μάλιστα και ο ίδιος ο Ορφανίδης θέλησε να συναντήσει και παίκτες της ομάδας που είχε καιρό να δει από κοντά όπως μεταξύ άλλων ο Κώστας Λάγαρης. Μάλιστα ο ικανότατος παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναρκαδικού που δεν είχε άμεσα ενημερωθεί για την παρουσία του Ορφανίδη στην Τρίπολη, δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την επιθυμία του μεγάλου Ορφανίδη να τον δει από κοντά! Μια ακόμη συνάντηση γεμάτη ποδόσφαιρο και συγκίνηση από τις προηγούμενες δεκαετίες με τις μεγάλες επιτυχίες του Παναρκαδικού!

Ο παλαίμαχος αστέρας του Παναρκαδικού και φυσικά του Ηρακλή είχε πάντα να πει μια μικρή ιστορία για κάθε έναν που συναντούσε από κοντά από την πρώτη στιγμή που δίνοντας τα χέρια ή ένας θερμός εναγκαλισμός! Άλλωστε όπως ο ίδιος δήλωσε η Τρίπολη είναι το δεύτερο σπίτι του και αυτό δεν είναι απλά λόγια καθώς ο Ορφανίδης έχει περάσει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές στην Τρίπολη με το «τριφύλλι» στο στήθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here