Στην Τρίπολη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης masters!

0
444

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου 2020 έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης Masters στην Αρκαδική πρωτεύουσα και το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση στην οποία αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αθλητών/τριών από όλη την Ελλάδα!

Μια διοργάνωση που για τρεις ημέρες αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς επισκέπτες (αθλητές, συνοδούς) στην ευρύτερη περιοχή. Αν μάλιστα δεν υπήρχαν τα νέα δεδομένα με τον Κορωνοϊό, θα μιλούσαμε για μεγάλη παρουσία κόσμου στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Τη συνδιοργάνωση έχουν αναλάβει από κοινού ο Δήμος Τρίπολης και ο ΚΟΑ Τρίπολης, ενώ αναλυτικά το απόσπασμα της ΚΟΕ που επισημοποιεί την ανάθεση αυτού του αγώνα έχει ως εξής:

«Με αποφάσεις που έχουν σχέση με την διοργάνωση Πανελλήνιων πρωταθλημάτων σε OPEN WATER και Κολύμβηση, προχώρησε το Δ.Σ της ΚΟΕ, κατά τη χτεσινή του (29/7) συνεδρίαση).

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του αυτές:

* Στο Καρπενήσι, με τη συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας, θα διεξαχθεί (29-30 Αυγούστου), το πρωτάθλημα κολύμβησης των συλλόγων που προετοιμάζονται σε θάλασσα

* Στο Άστρος Κυνουρίας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο βόρειας Κυνουρίας, θα διεξαχθεί (12-13 Σεπτεμβρίου) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN WATER (όλες οι κατηγορίες) και το αντίστοιχο των Masters

* Στην Τρίπολη, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης και τον ΚΟΑ Τρίπαλης, θα διεξαχθεί (18-20 Σεπτεμβρίου) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here