Στην Τρίπολη φιλοξενείται το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αγωνιστικού Μπριτζ από τον ΑΡΚΟΑΜ

0
208

Το διάστημα 10-13 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αρκαδική πρωτεύουσα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αγωνιστικού Μπριτζ Πελοποννήσου. Μια διοργάνωση την οποία πραγματοποίησε ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ.

Οι αγώνες περιλάμβαναν τις Ομάδες stratified, τα ζεύγη Open 2ης βαθμίδας και τα Ζεύγη 1-9 και 1-6 3ης βαθμίδας και πραγματοποιήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση υπήρξαν πολλές συμμετοχές αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν στα δεκάδες τραπέζια που στήθηκαν για τους συγκεκριμένους αγώνες αυτές τις ημέρες.

Το βράδυ της Παρασκευής (11/11) στο χώρο όπου διεξήχθησαν οι αγώνες παρουσία έδωσαν και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης όπως και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Ηλίας Κούρος, που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες. Παράλληλα τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο κ. Τζιούμης εξέφρασε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει το άθλημα του Αγωνιστικού Μπριτζ μέσα από τη στήριξη στη φιλοξενία ανάλογων τουρνουά, προκειμένου η Τρίπολη να αποτελέσει πόλος έλξης για εκατοντάδες αθλητές/τριες Αγωνιστικού Μπριτζ. Από την πλευρά τους τα μέλη του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να φιλοξενούν μία φορά το χρόνια ένα τετραήμερο Περιφερειακό τουρνουά, φιλοξενώντας πολλούς αθλητές – μέλη στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here