Στην 15η θέση η Τόκα του ΓΣ Αρκαδίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου

0
496

Την Κυριακή 20/09/2020 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Σχινιά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου από τον ΣΕΓΑΣ. Μια διοργάνωση με πολλές σημαντικές συμμετοχές αθλητών και αθλητριών. Μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του κωπηλατοδρόμιου στο Σχινιά σε κυκλική διαδρομή (4.971μ. ), περιμετρικά του υδάτινου στίβου του κωπηλατοδρομίου.

Ο δυνατός αέρας δημιούργησε πολλά προβλήματα τόσο στους αθλητές, όσο και στις αθλήτριες, αφού ήταν σχεδόν αδύνατο να βρουν τον ρυθμό τους, κάτι που δεν απέφυγε και η αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας, Παναγιώτα Τόκα η οποία σίγουρα αποσκοπούσε κάποια καλύτερη επίδοση και περιορίστηκε στην 16η θέση. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να αποτελεί και «μικρός άθλος» η συνολική προσπάθεια όλων των αθλητών αλλά και της ίδια της Τόκα υπό αυτές τις συνθήκες.

Η 23χρονη αθλήτρια του ΓΣΑ τερμάτισε τον αγώνα σε 01:41:30 καλύπτοντας τα πρώτα 5χλμ σε 00:23:35, τα 10χλμ σε 00:46:20, τα 15χλμ σε 01:11:10 και τα 20χλμ σε 01:36:21.

Γενικότερα σε ότι αφορά τις πρωτιές όπως και το 2019 έτσι και φέτος, ο Παναγιώτης Καραΐσκος (ΠΓΣ) αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική πορεία του τα τελευταία χρόνια στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων. Η Κατερίνα Ασημακοπούλου (ΑΟ Μυκόνου) επέστρεψε στην κορυφή μιας πανελλήνιας διοργάνωσης, ένα χρόνο από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here