Στη Γερμανία από σήμερα (03/06) η Κωνσταντίνα Φαρφαρά για διεθνείς αγώνες με την Εθνική ομάδα

0
150

Οι συνεχείς και σημαντικές επιτυχίες της νεαρής πρωταθλήτριας ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης, Κωνσταντίνας Φαρφαρά τις προηγούμενες ημέρες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας με εφτά φανέλες πρωταθλήτριας Ελλάδος σε ισάριθμα συμμετοχές σε διαφορετικά αγωνίσματα, επέφεραν την κλήση της στην Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα από 03/06 έως και 06/06/2022 η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης μαζί με τρεις ακόμη σπουδαίους πρωταθλητές/τριες θα δώσουν με την Εθνική ομάδα διεθνείς αγώνες στην Γερμανία.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη κλήση της Κωνσταντίνας Φαρφαρά, το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μετά τις επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας ήρθε η στιγμή για την  Κωνσταντίνα Φαρφαρα της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής σε διεθνείς αγώνες πίστας στη Γερμανία. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει στις 3 Ιουνίου και θα επιστρέψει στις 7 του μήνα.  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!!».

 

Η ανακοίνωση της ΕΟΠ για την κλήση της Φαρφαρά στην Εθνική ομάδα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με την οποία γνωστοποιείται η κλήση της νεαρής πρωταθλήτριας της ΑΕΚ Τρίπολης και ακόμη τριών αθλητών/τριών στην Εθνική, έχει αναλυτικά ως εξής:

«Μετά από εισήγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών και τη σύμφωνη γνώμη του Έφορου Εθνικών ομάδων, καλούνται οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες, για να συμμετάσχουν σε διεθνείς αγώνες πίστας στη Γερμανία από 4 έως 6 Ιουνίου 2022.

1. Μηλάκη Αργυρώ (Π.Α.Σ. Άτλας Ρεθύμνου)
2. Παναγάκος Πέτρος (Σπαρτιατικός Γ.Σ.)
3. Φαρφαρά Κωνσταντίνα (Α.Ε.Κ. Τρίπολης)
4. Χαρόβας Μιλτιάδης (Π.Ο. Βόλου)

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 3 Ιουνίου και θα επιστρέψει στις 7 του μήνα. Για τις λεπτομέρειες της μετακίνησης, οι αθλητές/τριες να επικοινωνήσουν με τον Έφορο Εθνικών Ομάδων κ. Γιάννη Παπασταματάκη ή με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Βαρβεράκη.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here