Στιγμές έντασης προς το φινάλε του ματς Παναρκαδικός – Ασπρόπυργος (+φωτό)

0
166

Το παιχνίδι βρισκόταν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Δουκάκη να έχει βρεθεί σε θέση βολής και να σκοράρει για το 0-3 απέναντι στην «γηπεδούχο» ομάδα του Παναρκαδικού. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τους πανηγυρισμούς κι ενώ οι πανηγυρισμοί του σκόρερ τράβηξαν τα βλέμματα της εξέδρας προκαλώντας νεύρα, ήρθε η σε κάθε περίπτωση απερίσκεπτη συμπεριφορά του προπονητή των «φιλοξενούμενων» κ. Βαζάκα, να «τινάξει το θερμόμετρο της έντασης στα ύψη».

Ο προπονητής του Ασπροπύργου απαντώντας άμεσα στην αντίδραση των φίλων του Παναρκαδικού που είχαν μαζευτεί πίσω από τον πάγκο της ομάδας της Αττικής, γύρισε προς το μέρος τους και με επιθετική συμπεριφορά άρχισε να επιτίθεται φραστικά χρησιμοποιώντας άκομψες εκφράσεις. Για λίγα δευτερόλεπτά απειλήθηκε γενίκευση της έντασης, ωστόσο άμεσα οι ψυχραιμότεροι και από τις δύο ομάδες σε συνδυασμό με την αποβολή του προπονητή από τον αγωνιστικό χώρο, επέφεραν ηρεμία στον εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα τη συνέχιση της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε να επέμβει μέχρι και ο προπονητής του Παναρκαδικού, Θανάσης Στάικος, αλλά και παίκτες και άνθρωποι του Ασπροπύργου για να συγκρατήσουν και να ηρεμήσουν τον κ. Βαζάκα.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης είχε προηγηθεί οι «φιτιλιές» που είχε βάλει με τη συμπεριφορά του ο παίκτης των «φιλοξενούμενων» Παντελίδης, ο οποίος είχε φροντίσει από το ξεκίνημα να απαντάει με τον τρόπο του προς την εξέδρα και να διατηρεί μια ένταση που δεν χρειάστηκε πολύ να εκτονωθεί στην φάση της αντίδρασης του προπονητή του Ασπροπύργου. Αναμφίβολα θετικό ήταν το γεγονός ότι το τελικό σφύριγμα της λήξης δεν επέφερε καμία ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες και ανθρώπους των δύο ομάδων, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι άνθρωποι του Ασπροπύργου με εκατέρωθεν εξηγήσεις με ανθρώπους του Παναρκαδικού θέλησαν να τελειώσουν την οποία παρεξήγηση μπορεί να υπήρχε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here