Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τις προηγούμενες ώρες έγινε γνωστός ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της τακτικής Γενικής Συνέλευσης η οποία μεταξύ άλλων θα έχει και εκλογικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ένωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αναφέρει:
«Αριθ. Πρωτ. 527
Καλαμάτα 21-09-2022
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π.
ΠΡΟΣ : Όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Έχοντας υπ’ όψη:
α) Το Νόμο 2725/99, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει
β)Τα άρθρα 13, 14 & 15 του Καταστατικού της Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π.
γ) Την από 10/19-09-2022 απόφαση του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
ΚΑΛΟΥΜΕ
Τα Σωματεία – Τακτικά Μέλη της Ένωσης, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ., που θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης, Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου στη Καλαμάτα.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης.
2) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3) Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 01/01 μέχρι 31/10/2022.
4) Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων απερχόμενης Διοίκησης – Απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
5) Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού 2023.
6) Εκλογή δύο (2) μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.
7) Αρχαιρεσίες για την Εκλογή: α)Προέδρου και δέκα (10) μελών του Δ.Σ. και β) τριών (3) Τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής, τριών (3) Τακτικών και δύο (2) Αναπληρωματικών.
Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί η απαρτία που προβλέπει το καταστατικό, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα (Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022) στις 6 μ.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας Διάταξης.
Στη περίπτωση αυτή, η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων Σωματείων.
Ο Πρόεδρος Στ. Κουκάκης
Ο Γ. Γραμματέας Αθ. Μακαρούνης».