Στις 08-09 Ιουλίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου masters στην Τρίπολη

0
1759

Μια πολύ μεγάλη ποδηλατική διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη το διήμερο του Σαββατοκύριακου 08-09 Ιουλίου 2023. Πρόκειται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου στην κατηγορία masters Ανδρών-Γυναικών. Οι κορυφαίοι αθλητές στην Ελλάδα στην κατηγορία masters θα διεκδικήσουν τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος σε Άνδρες και Γυναίκες.

Τις τελευταίες ώρες οριστικοποιήθηκε η ανάθεση της διοργάνωσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Επίσης σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες το Σάββατο θα διεξαχθεί το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης το οποίο θα διεξαχθεί στην ευθεία από την Επαρχιακή Οδό Τρίπολης – Πύργου (σημείο Πλάτσα) έως το Αρτεμίσιο (Κακούρι).

Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί το αγώνισμα της αντοχής στο οποίο η διαδρομή σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνει την εκκίνηση από την Τρίπολη και διέλευση από Σιλίμνα, Χρυσοβίτσι και Λιμποβίσι εκεί όπου οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν περίπου τρεις στροφές και στη συνέχεια τερματισμό στην είσοδο του χωριού Σιλίμνα. Λογικά οι απονομές εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθούν στην πλατεία Άρεως.

Το σημαντικό είναι ότι στο χώρο της ποδηλασίας μετά από πολύ καιρό φιλοξενείται μια τόσο σημαντική ποδηλατική διοργάνωση στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Μια διοργάνωση που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν αρκετοί επισκέπτες στην Τρίπολη το συγκεκριμένο διήμερο και παράλληλα να προβληθεί η περιοχή (τουριστικά, ιστορικά, κ.λπ.) σε ουσιαστικό βαθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here