Στις 11/03 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 20χλμ στο Παράλιο Άστρος

0
109

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας. Πρόκειται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βάδην 20χλμ για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών – Γυναικών Κ23.

Μια σημαντική διοργάνωση στην οποία αναμένονται σπουδαίες συμμετοχές Ελλήνων πρωταθλητών/τριων με σημαντικότερη αυτή της σπουδαίας Ελληνίδας Ευρωπαϊκής πρωταθλήτρια, Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Ειδικά μετά τις πολλαπλές επιτυχίες της στο ξεκίνημα του 2023, καθώς τις προηγούμενες ημέρες κατάκτησε το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ βάδην στο Πρωτάθλημα της Αυστραλίας στη Μελβούρνης, εξασφαλίζοντας παράλληλα και το όριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο κατάρριψε και το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 3χλμ βάδην στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας».

Τέλος σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας εξασφάλισε πιστοποίηση της συγκεκριμένης διαδρομής στην οποία θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα «ανοίγοντας το δρόμο» για την διοργάνωση ακόμη και διεθνών αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here