Στις 18 Οκτωβρίου αναμένεται το τζάμπωλ της Γ’ Εθνικής

0
454

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2020-21 , το πρωτάθλημα καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου 2020. Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Δρομέων μαζί με την Καλαμάτα ΣΚ και τον Δίων Κυπαρισσίας θα αγωνιστούν στον 1ο Όμιλο.

Συνολικά οι ομάδες του 1ου ομίλου είναι οι: Παναχαϊκή ΓΕ, ΑΟ Γλαύκος, ΑΟ Ακράτα, Σύλλογος Δρομέων, ΣΚ Καλαμάτα, ΓΑΕΤ Δίων Κυπαρισσίας, ΑΣ Σφήκα Αμαλιάδας, ΑΟ Αίολος Αγυιάς, ΓΣ Εργοτέλης, Ηράκλειο ΟΑΑ, ΕΑΠ και ΓΣ Διαγόρας Ρόδου. Συνολικά 12 σωματεία.

Από αυτά η πρωτοπόρος ομάδα όπως και οι άλλοι πέντε πρωτοπόροι των άλλων ομίλων θα ανέβουν στην Β’ Εθνική κατηγορία. Από τον 1ο όμιλο (στον οποίο ανήκουν και οι ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) και τον 3ο όμιλο, θα υποβιβαστούν οι πέντε τελευταίες ομάδες στη βαθμολογία, ενώ από τους υπόλοιπους τέσσερις ομίλους θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες.

Σημειώνεται ότι βάσει της προκήρυξης της ΕΟΚ από την Α1 τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ της σεζόν 2020-21 θα ανέβει η πρωταθλήτρια ομάδα.

Αναλυτικά την ειδική προκήρυξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here