Στις 29-30 Ιουνίου οι τελικοί αγώνες και η τελετή λήξης του Tripolis Open 2019.

0
599

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, το τουρνουά τένις «TRIPOLIS OPEN 2019», που διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία στην Τρίπολη, από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) στις αθλητικές του εγκαταστάσεις, στο 6ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης, στην Τεγέα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου το απόγευμα (από τις 18.30) θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες όλων των κατηγοριών. Την Κυριακή το βράδυ στις 21.30, μετά τους τελικούς αγώνες, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης με τις απονομές των επάθλων στους νικητές, και δεξίωση για όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και τους παρευρισκόμενους, καθώς και κληρώσεις πλούσιων δώρων για όλους τους συμμετέχοντες.

Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Πελοπόννησο, το χρηματικό έπαθλο της κατηγορίας MASTERS  και το υψηλό  επίπεδο οργάνωσης  του τουρνουά,  καθιστούν πλέον το TRIPOLIS OPEN, ένα από τα καλύτερα τουρνουά τένις της Πελοποννήσου.

Το τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες ανδρών, γυναικών, όλων των επιπέδων, καθώς και αγώνες διπλών ανδρών, γυναικών και μικτά. Οι συμμετοχές των αθλητών σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία για 4η συνεχόμενη χρονιά!2 Στην επιτυχία αυτή, σημαντική είναι η συμβολή των  σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου, που περιλαμβάνουν πέντε (5) γήπεδα τένις διεθνών προδιαγραφών, αποδυτήρια ανδρών-γυναικών, κλειστό γυμναστήριο, οργανωμένο κυλικείο, όμορφους εξωτερικούς χώρους, άνετο και ασφαλές parking.

Το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης περιλάμβανε και φέτος πρωτοποριακές ενέργειες όπως live μεταδώσεις αγώνων μέσω διαδικτύου, παρακολούθηση αποτελεσμάτων αγώνων και ανάρτηση καθημερινού προγράμματος αγώνων on-line μέσα από μια σύγχρονη πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί στο επίσημο site του συλλόγου www.tripolitennis.gr.

Σε ανακοίνωσή του ο Σ.Α.Τρίπολης μεταξύ άλλων αναφέρει: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν τους τελικούς και να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους καλύτερους παίκτες της Πελοποννήσου.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here