Στις 31 Μαΐου η ΓΣ του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου

0
436

Ανακοίνωση – πρόσκληση εξέδωσε η Διοίκηση του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου για την Γενική Συνέλευση η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 31 Μαΐου και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 7 Ιουνίου 2020. Σκοπός μεταξύ άλλων και η ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου αναφέρει:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΉΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 31 Μαίου 2020 και ώρα 20:00μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

*Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου,
*Έγκριση Οικονομικού Aπολογισμού,
*Ανακοίνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής,
*Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών,
*Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι εργασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης στο Κοινοτικό γραφείο Κορακοβουνίου και θα διαρκέσουν από τις 18:00-21:00.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να το κάνουν αποστέλλοντας αίτηση υποψηφιότητας στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου στο fb, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση litrivisgiorgos@hotmail.com ή στα τηλέφωνα: 6955351910(Λυτρίβης Γιώργος) – 6974019010 (Ιωάννης Κουλεντιανός).

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 29 Μαίου 2020.

Υ.Γ Λόγω τον ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στον εξωτερικό Χώρο του Συλλόγου τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους  για τη δημόσια υγεία κανόνες. Όποιος ανήκει σε ευπαθή  ομάδα ή δεν επιθυμεί να παραστεί δια ζώσης θα μπορει να απευθύνει οποιαδήποτε ερώτηση ή να τοποθετηθεί μέσω της σελίδας του Συλλόγου ή τηλεφωνικώς.

Από το Δ.Σ.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here