Στον Ερύμανθο την Κυριακή (17/04) ο ΣΑΟΟ

0
113

Συνεχίζοντας τις εξορμήσεις του σε λιγότερο γνωστές  κορυφές, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  (ΣΑΟΟ)  θα εξορμήσει στη νοτιότερη κορυφή του μυθικού Ερυμάνθου, Άγιο Κωνσταντίνο (1620 μ.), την Κυριακή 17 Απριλίου 2022.

Σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη εξόρμηση η σχετική ανακοίνωση του ΣΑΟΟ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ξεκινώντας από το ιστορικό, περικυκλωμένο από πλατάνια και δρυς  Λιβάρζτι (850 μ.), που δεν πάτησε το πόδι του ποτέ Τούρκος, πατρίδα πολλών αγωνιστών του 1821, με τις πλούσιες και αστείρευτες πηγές του και τους παλιούς νερόμυλους και ταμπακόμυλους, θα ακολουθήσουμε αρχικά χωματόδρομο μέχρι  το εξωκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου θα τερματίσει η πρώτη πορεία, διάρκειας 3 ωρών με επιστροφή στο Λιβάρτζι, κατηγορίας Α.

Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε προς την κορυφή Άγιος Κωνσταντίνος (1620 μ.), μέσα από μονοπάτι και θα επιστρέψουμε στο  Λιβάρτζι για να απολαύουμε τοπικές λιχουδιές στην πλατεία με τα τρεχούμενα νερά. Η διάρκεια αυτής της πορείας είναι 6 περίπου ώρες με επιστροφή, κατηγορίας B.

Αναχώρηση λεωφορείου στις 8 π.μ της Κυριακής από την πλατεία Κολοκοτρώνη της Τρίπολης.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του ΣΑΟΟ, Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.: 2710234980 (βραδινές ώρες), email: saootrip@gmail.com, www.saoo.gr.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here