Στον Πανναυπλιακό προπονητής ο Βασίλης Κούβαλης!

0
714

Δεν έχει παρά λίγες ώρες από τη στιγμή που ο Βασίλης Κούβαλης ύστερα από συνάντηση που πραγματοποίησε στην Αργολική πρωτεύουσα με τους ανθρώπους του Πανναυπλιακού, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανναυπλιακού. Αυτός θα είναι ο νέος «σταθμός» της προπονητικής του καριέρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας.

Η αποστολή του Βασίλη Κούβαλη δεν θα είναι εύκολη, καθώς ο Πρόεδρος του Πανναυπλιακού κ. Γιώργος Ψυχογιός και η διοίκηση του συλλόγου έχουν θέσει σαν στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα αποτελέσει τη βάση του συλλόγου, προκειμένου τα επόμενα χρόνια η ομάδα να έχει τη δυνατότητα να θέσει υψηλότερες βλέψεις.

Ο Βασίλης Κούβαλης που βρέθηκε πριν μερικές ώρες στο Ναύπλιο είχε μια ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Ψυχογιό. Ενημερώθηκε για την κατάσταση της ομάδας και τα όσα καλείται η διοίκηση να υλοποιήσει από την πλευρά της το αμέσως επόμενο διάστημα. Η ομάδα είναι αλήθεια ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φαίνεται ότι η σημερινή διοίκηση έχει τη διάθεση να κλείσει αυτή την «δύσκολη περίοδο» για την ομάδα και να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της σε όλα τα επίπεδα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στενός συνεργάτης του Βασίλη Κούβαλη στην ομάδα του Πανναυπλιακού την επόμενη σεζόν, θα είναι ο κ. Νίκος Μπόμπος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here